Boulangerie Hotel Karel

Contact

Hertogstraat 40
6828 EV Arnhem

+31 (0)26 303 38 51
info@barhotelkarel.nl

Openingstijden boulangerie

Donderdag t/m zondag van 8:00 tot 14:00
Reserveren niet mogelijk.

Openingstijden hotel

7 dagen per week geopend. Inchecken kan vanaf 14:00.

Veelgestelde
vragen

Boulangerie

De boulangerie is elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 08.00 tot 14.00. 

Het reserveren van brood is niet mogelijk. Voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen kun je wel van te voren taart en andere lekkernijen bestellen.

Hotel

Inchecken kan dagelijks van 15.00 tot 18.00 uur. Mocht je later zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Inchecken na 22.00 uur is niet mogelijk.

De gebruikelijke uitcheck tijd is 11.00 uur. Mocht je langer willen blijven, dan kun je een late uitcheck bijboeken. Vraag dit wel even van te voren aan.

Wanneer je rechtstreeks via onze site boekt is het ontbijt inbegrepen. Het ontbijt bestaat uit vers brood en lekkernijen uit de Boulangerie, yoghurt met vers fruit, jus d’orange, roerei, huisgemaakte jam en koffie of thee naar keuze. Je kunt het ontbijt altijd bijboeken mocht je niet rechtstreeks via onze site hebben geboekt. Wij houden rekening met dieetwensen en allergieën op aanvraag.

Parkeren kan op elke plek in de wijk tegen een tarief van € 2,25 per uur. Betaald parkeren in de wijk geldt elke dag van 09.00 tot 23.00 uur. Je kunt ook voor een vast tarief in de parkeergarage bij station Velperpoort parkeren (5 min loopafstand). Hier geldt een tarief van € 1,95 per uur met een maximum van € 10,95 per etmaal. Tenslotte kun je gratis parkeren op de Thorbeckestraat. Let op; de eerste parkeerplaatsen zijn wel betaald. Thorbeckestraat is op 10 min loopafstand van het hotel gelegen.

Onze suites grenzen aan een binnentuin, welke alleen toegankelijk is voor de hotelgasten. Je kunt daar je fiets veilig stallen tijdens je verblijf.